Galvada
Image default
Aanbiedingen

E27 Led lampen

Het kiezen van de juiste lamp voor uw huis of werkplek voor energiebesparing kan lastig zijn, en als je een hele refit van uw woning of gebouw doet, het is een verstandig idee om contact op te nemen met een specialist in verlichting om erachter te komen of een oplossing te bieden valt voor zowel financieel als esthetisch. Er zijn echter een paar factoren die je zeker moet overwegen.

Het eerste ding om na te denken over wanneer u een energiebesparende lamp voor uw kamer kiest is het type van montage u moet selecteren.

Sommige van de meest voorkomende lamp armaturen zijn de schroef E14 en E27 LED, de GU10 LED en de MR16. Als in geval van twijfel, neem een oude lamp mee naar de winkel of vergelijken met de beelden die u op de pagina’s van een online winkel ziet. Controleer het retourbeleid van de winkel voor in geval dat de kostbare Ledlamp geen match is.

Vervolgens moet u overwegen wat voor soort energiebesparende lamp u gaat aankopen. Uw belangrijkste keuzes vandaag zijn de E27 LED lampen, waardoor we aanzienlijke besparen over de minder efficiënte halogeen lamp.

E27 LED lampen verlichting voor energiebesparing is veruit de meest efficiënte vorm van verlichting op de markt, maar is meestal duurder in aankoop. Dat gezegd hebbende, ze kunnen van ergens tussen 10 tot 25 jaar meegaan, waardoor ze een lichtpunt zijn dat u zult zelden moeten vervangen in je leven en dat bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid geld en moeite op lange termijn.

Kies vervolgens de hoeveelheid licht (lumen) dat u uw energiebesparende lamp moet uitstoten en de kleur van het licht. Simpel gezegd, hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder het licht. Sommige bollen kunnen nog steeds komen met de watt als een maatregel voor helderheid – nogmaals, hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder je licht zal worden.

Voor kleur, kijken naar het aantal Kelvin in het productoverzicht van uw energiebesparende lamp. Hoe hoger het nummer, hoe koeler van de kleur. Voor de warme gloed van kaarslicht en die uitgestoten door de traditionele gloeilamp, opteren voor een lager cijfer, ongeveer 2.700 op de schaal Kelvin.

Ten slotte, overwegen we de vorm van de energiebesparende lamp die u wilt kopen. Er zijn vele verschillende soorten van lampen beschikbaar tegenwoordig, niet te vergeten een grote selectie van strips, panelen en schijnwerpers. Als u tevreden met de vorm van uw huidige lamp, zoeken naar een visueel vergelijkbaar model online of bij uw lokale winkel.

U kunt ook vragen aan een verlichting specialist voor het beste type van energiebesparende lamp voor uw specifieke behoeften, zij zullen met de meest efficiënte lamp uw bijzondere lamp voor uw verlichtingsbehoeften voorstellen- verschillende vormen produceren verschillende eenheden en hoeken van licht.

Voor meer info : E27 Led lampen

Leave a Comment