Galvada
Image default
Auto

Een achteruitrijcamera op je caravan of camper

Wij Nederlanders houden er enorm van: met de caravan op vakantie. Niets leukers dan rondtrekken met de caravan samen met de mensen die je liefhebt. Natuurlijk wil je dan ook dat je met deze mensen in alle veiligheid kan rondrijden. Inhalen, parkeren, achteruit rijden en invoegen op de snelweg is niet zo simpel met een caravan achter je aan, een herkenbaar probleem voor iedereen die af en toe met de caravan op pad trekt.

Achteruitrijcameras van VanZwitserland bieden hiervoor een oplossing. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op caravans. De camerasystemen zorgen dat je je veilig op de weg kan begeven en dat de kans op ongevallen of schade aanzienlijk verkleint. Het standaard aanbod bestaat uit een draadloze achteruitrijcamera een lcd-scherm die zorgen voor een draadloos kwaliteitssysteem. Het is makkelijk zelf te installeren en kan uitgebreid worden met nog een tweede camera zodat je ook de dode hoek kan controleren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bedraad systeem, hierbij blijft de verbinding wel iets beter, maar er moet wel de mogelijkheid zijn een kabel te trekken door de auto. 

Ook mensen die met de camper rijden kunnen een achteruitrijcamera set kopen om zich veiliger in het verkeer te begeven en de kans op schade te verkleinen. Deze systemen zijn ook specifiek voor de installatie op campers en kampeerbussen ontwikkeld. Hierdoor ervaar je ook meer reisgenot en kan je prettiger rijden. Hier is de standaard aanbeveling wel een bedraad systeem, ook bestaande uit een achteruitrijcamera en een lcd-scherm. Wie toch liever geen bedraad systeem inbouwt, kan ook voor een draadloos systeem kiezen.

De systemen kunnen in de webshop meteen besteld worden en zijn zelf eenvoudig te installeren. Voor wie het toch liever laat doen zijn er over de Benelux veel wederverkopers die de systemen ook leveren en/of inbouwen. Zo kan iedereen er een bestellen en zelf beslissen hoe de installatie verloopt.

Voor meer info : Een achteruitrijcamera op je caravan of camper

Leave a Comment