Galvada
Image default
Internet

Kerstverlichting buiten verlengt je woonruimte

Bij het uitkiezen van geschikte kerstverlichting wordt veel gekeken naar toepassingen in huis. De tuin leent zich echter ook uitstekend voor het bevestigen van lichtbronnen. Om de kerstsfeer vanuit je huis ook in je tuin terug te laten komen, kan je kiezen voor een buiten hanglamp, maar LED verlichting in de vorm van een lichtslang creëert direct een groter effect.

LED kerstverlichting

Is jouw tuin voorzien van een hoge coniferen of andere hoge begroeiing, dan is een lichtnet een goede manier om hier een grote lichtbundel van te maken. Zo heb je op een sfeervolle, eenvoudige manier direct de kerstsfeer te pakken. Net als voor de kerstboom binnen, kan je buiten ook kiezen voor de traditionele LED kerstverlichting in de vorm van minisnoeren. Deze hebben een dusdanige lengte, dat je naar wens jouw tuin als verlenging van je huiskamer kan omtoveren.

Tuinspots

Wil jij het hele jaar genieten van een extra lichtbron, dan zijn tuinspots heel geschikt als subtiele vorm van licht in je tuin. Deze kan je in de donkere maanden uitbreiden met kerstverlichting. Plaats onder de tuinspots eens een staande lichtdecoratie in kerstsfeer.
Je buiten hanglamp biedt jou elke dag een stukje veiligheid tegen ongewenst bezoek. Kerstverlichting die je in de december maand plaatst, tovert je buiten hanglamp ineens om tot onderdeel van de toegevoegde sfeervolle kerstverlichting.

Tuinverlichting

Als je de sfeer van de woonkamer wil doortrekken tot achter in je tuin, zijn er veel toepassingen die dit mogelijk maken. Heb jij een overkapping, dan kan hangende lichtdecoratie voor veel sfeer zorgen. De kleine lampjes geven allen een kleine hoeveelheid licht, maar het geheel van die lampjes zorgt voor een ambiance die recht doet aan de kerstsfeer. De grote verscheidenheid die er is aan kerstverlichting maakt het mogelijk, de vele bronnen te combineren.

Voor meer info : Kerstverlichting buiten verlengt je woonruimte